Organitza:
Iniciar Sessió

Tot el que has de saber del primer Torneig d'Escacs de la Parlem Lliga Catalana d’eSports

eSports  | 21-05-2021

Canvi d'horari: el e-Sports Training Cup I es celebrarà només el dissabte 22 de maig entre les 20h i les 22h.

Estàs inscrit al primer torneig d’escacs de la Parlem Lliga Catalana d’eSports? Si és el teu cas, aquest article t’interessa! T’expliquem pas a pas com participar-hi. Des d’accedir a la plataforma per trobar rival fins a com crear la partida a www.chess.com.

Aquest és el primer torneig de la Federació Catalana d’Escacs i té com a objectiu començar a establir les bases d’un espai online pels aficionats i aficionades als escacs. Ens trobem en una fase inicial i per això es tracta d’una Training Cup.

Quin és el format de competició?

La plataforma OnlineChampion t’emparellarà amb un rival que també estigui inscrit i us anirà guiant pas a pas per crear la partida. Un cop hagueu acabat, apareixerà al vostre perfil d’OnlineChampion si heu guanyat o perdut. En funció d’això, s’anirà creant una classificació.

Poc a poc, s’anirà creant el teu propi ELO amb el joc dins la plataforma OnlineChampion i si vas jugant més partides, se t’emparellarà amb usuaris que tinguin un nivell similar al teu.

Quan hagin passat les 2h de torneig, es tancarà la classificació. Per norma general qui tingui més victòries serà qui acabi en primer lloc, però hi ha un algoritme propi que estableix la puntuació en funció del número de partides jugades, dificultat dels rivals, etc.

COM JUGAR?

1. Accedeix a la pàgina Online Champion i entra al torneig d'escacs:

Un cop hagis fet click a "Jugar Partida" i hagis enllaçat el teu compte amb el teu de chess.com, es buscarà automàticament un rival.

L'administrador et passarà l'Enllaç d'invitació pel xat de la partida d'Online Champion.

Com crear una partida de Chess.com

1. Entra al web www.chess.com i en el menú desplegable fes click sobre Jugar.

2. Crea una partida personalitzada.

TITLE SPONSOR I PARTNER TECNOLÒGIC
ORGANITZA
PARTNER TÈCNIC