Organitza:
Iniciar Sessió

Inscripcions gratuïtes a la Parlem Lliga Catalana d’eSports

eSports  | 13-04-2021

Al web de la competició, www.lligacatalanaesports.cat, actiu des del passat 6 d’abril, es poden realitzar les inscripcions dels tornejos.

Avui comença una campanya d’inscripcions gratuïtes per a la primera fase de tornejos de la Parlem Lliga Catalana d’eSports que ha de servir per incorporar a la competició als amants dels eSports, estiguin federats o no. Per aquest motiu, les inscripcions a les competicions d’aquesta primera fase són gratis. L’aposta de les entitats per la digitalització redirigeix l’esport català vers un sector creixent, amb milions d’entusiastes i espectadors. Un pas ferm i decidit que vol acostar adolescents i joves —practiquin o no esport— als eSports de les federacions esportives catalanes.

Calendari

Els primers tornejos de la Parlem Lliga Catalana d’eSports arriben a finals d’aquest mes d’abril. Concretament, del 26 d’abril al 2 de maig, la Federació Catalana de Tennis inaugurarà de forma oficial el primer torneig de la lliga. El seguiran els tornejos de golf (del 3 al 9 de maig) i automobilisme (del 6 al 9 de maig). Una arrencada de competicions que comprèn una fase inicial en què es disputaran més proves, on també es podrà competir en escacs i beisbol, i que s’allargarà fins a l’octubre.

Projecte pioner a tot el món

Aquest és el punt de partida de la Parlem Lliga Catalana d’eSports, el projecte innovador i pioner a tot el món de les federacions esportives de Catalunya i de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració pública, amb la col·laboració de Parlem Telecom. La lliga agrupa de forma conjunta la competició oficial de 10 federacions, en les seves modalitats eSports. Després d’aquesta primera fase, s’incorporan la resta de federacions (ciclisme, motociclisme, bitlles, caça i futbol) a la competició.

Plataforma de joc i web ja activats

Aquesta primera fase ha de servir de tempteig del web de la lliga, www.lligacatalanaesports.cat, actiu des del passat 6 d’abril, on hi ha allotjada la informació de les federacions participants, els jocs i calendari de competicions. I també per provar la plataforma onlinechampion.com que ofereix un entorn als gamers on competir i socialitzar. OnlineChampion és una empresa fundada per catalans que facilita a entitats i jocs integrar els seus serveis.

Com inscriure's

TITLE SPONSOR I PARTNER TECNOLÒGIC
ORGANITZA
PARTNER TÈCNIC