Organitza:
Iniciar Sessió

Realitat virtual als esports d'hivern

eSports  | 21-12-2021

Els esports d'hivern sempre han sigut tendència per les persones esportistes, i mes aqui a Catalunya, ja que gaudim de les millors pistes d'esquí del territori nacional, com poden ser:

-Baqueira Beret

-La Molina

-La Masella

-Boí Taüll Resort

Al handicap negatiu que té aquest tipus d'esport, és que només es pot practicar durant uns quants mesos a l'any. La empresa Skytechsport, ha desenvolupat una solucio pels esports d’hivern. Es tracta d’un simulador d'esquí, que actualment utilitza el "US Ski Team" per als seus entrenaments, que permetrà a esquiadors i snowboarders de tots els nivells gaudir d'una experiència única com són les sensacions de baixar per una pista de Copa del Món, gràcies a la pantalla de 3m d'ample x 2m d'altura.

¡Als Pirineus ja hi ha una altra manera d'esquiar!

L'estació d'esquí de Vallnord - Pal Arinsal, a Andorra acaba d'inaugurar el seu primer simulador d'esquí, el més avançat del món. La tecnologia de l'estatunidenca companyia Skytechsport, esta al servei de tots els que vulguin gaudir d'aquesta activitat sense importar l'època de l'any. Un pas més per als responsables de l'estació a l'hora d'aconseguir el seu objectiu: una Vallnord - Pal Arinsal oberta durant tot l'any. Doblement important, ja que l'esquí és un dels pilars més forts del turisme a Andorra.

¡Als Pirineus ja hi ha una altra manera d'esquiar! L'estació d'esquí de Vallnord - Pal Arinsal, a Andorra acaba d'inaugurar el seu primer simulador d'esquí, el més avançat del món. La tecnologia de l'estatunidenca companyia Skytechsport, esta al servei de tots els que vulguin gaudir d'aquesta activitat sense importar l'època de l'any. Un pas més per als responsables de l'estació a l'hora d'aconseguir el seu objectiu: una Vallnord - Pal Arinsal oberta durant tot l'any. Doblement important, ja que l'esquí és un dels pilars més forts del turisme a Andorra.

El simulador, que ha suposat una inversió de 100.000 euros, està ja en marxa i estarà disponible tots els caps de setmana fins al 12 d'octubre. Després d'aquesta data, tornarà a l'activitat a partir del 3 de desembre, amb l'entrada de la temporada d'esquí d'hivern. El que ofereix, d'altra banda, és una experiència que repliqui de la forma més fidedigna possible l'esport, amb diferents nivells de dificultat segons el mestratge de l'usuari (a partir dels 7 anys d'edat) amb l'esquí i amb pistes com la de la Copa del Món.

El preu de l'entrada és de 10 euros.

TITLE SPONSOR I PARTNER TECNOLÒGIC
ORGANITZA
PARTNER TÈCNIC