Organitza:
Iniciar Sessió

Arcane, la serie basada en el League of Legends

eSports  | 17-12-2021

Els eSports arriban a Netflix!

La primera temporada de Arcane, la sèrie basada en el League of Legends, va ser un èxit de punta a punta. La primera temporada s'estreno en Netflix el 6 de noviembre, hores després que finalitzés l'edició 2021 del League of Legends World Championship, que EDWARD Gaming, l'equip representant de la Xina es coronés campió. En una jornada de pur LoL (League of Legends) i després de trencar rècords d'audiència per als eSports, Arcane va sortir a la llum, portant en univers del joc a un nou format.

 

 

L'impacte va ser instantani. La sèrie es va dividir en tres actes de tres capítols cadascun que es van estrenar cada dissabte. El primer va aconseguir números tan destacats que va aconseguir superar, ni més ni menys, que a Squid Game, la serie coreana que es va imposar en Netflix a nivell mundial. El cap de setmana següent Arcane va demostrar que l'èxit no era passatger, va redoblar l'aposta i es va situar primera en el món, però també en 51 països, superant la marca que va establir amb l'acte numero un (amb 38 països).

 

La temporada va arribar a la seva final amb els capítols que componen el tercer acte i per a donar-li tancament tant sols a algunes de les històries, però deixant un gran ventall de trames obertes que habiliten la possibilitat de continuar expandint l'univers de League of Legends. Amb aquest panorama, els fans històrics del joc i les noves audiències van començar a demanar per una continuïtat.

I sembla que aquest desig es complirà, perquè es va confirmar que hi haurà una segona temporada.

 

TITLE SPONSOR I PARTNER TECNOLÒGIC
ORGANITZA
PARTNER TÈCNIC