Organitza:
Iniciar Sessió

Grau universitari que engloba l'esport i la tecnología

eSports  | 26-11-2021

Grau universitari que engloba l'esport i la tecnología

 

Una cosa que has de tindre molt clara, és que l'esport com tot al que ens envolta està en constant canvi. La tecnologia és un protagonista principal d'aquest constant canvi.En tots els esports s'estan implementa'n nous dispositius tecnològics per: recollir dades de rendiment, ubicació de l'esportista, mapes de calor, detectar i prevenir lesions, mètodes de recuperació de lesions, sensors per millorar el gest tècnic de l'esportista, etc.

 

 

Donada aquesta situació, hauries de fer aquests dos passos, fa uns anys:

  1. Estudiar CAFE (Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport), que és una carrera basada en el rendiment esportiu i la pedagogia.
  2. Estudiar una carrera més dedicada al món de la tecnologia, com pot ser: Enginyeria Industrial, Informàtica, etc.

 

És a dir, necessites estudiar dues carreres per ser un autèntic especialista en el món de l'esport actual, ja que no hi havia una carrera que uneixi aquests dos sectors.

 

Grau Universitari que combina aquests dos sectors

Fa 4 anys la Euncet Business School va crear al següent grau universitari (CTEF (Grau de Ciències I Tecnologia aplicada a l'Esport i al Fitness)

És el primer i únic grau que t'acosta a l'esport des de la innovació, tenint en compte les necessitats actuals de la indústria esportiva. Et prepara per a ser un especialista en tecnologia i gestió esportiva, orientant la teva carrera a les noves professions que emergeixen de l'entorn de l'esport.

 

TITLE SPONSOR I PARTNER TECNOLÒGIC
ORGANITZA
PARTNER TÈCNIC