Organitza:
Iniciar Sessió

Tecnologia aplicada al Golf

eSports  | 12-11-2021

En ple segle XXI, la tecnologia intel·ligent ha envaït per complet totes les esferes de la nostra vida quotidiana, inclosa, com no, la de l'esport. Malgrat mantenir l'estil de joc clàssic que tant caracteritza al golf, aquest esport és un dels quals més s'ha beneficiat de revolucionaris avanços tecnològics en els últims anys.

Gadgets que s’utilitzen al Golf

-Rellotges GPS

-Sensors

-Guants conectats

-Sofware per medir  la trayectoria de la pilota

La tecnologia aplicada al golf ha arribat per a quedar-se i l'empren tant jugadors professionals com aficionats. Et comptem quins són alguns dels ‘*gadgets’ més populars del món del golf.

Sensors en equipaments i camps de golf

Quan un jugador realitza un tir, porta molt temps esbrinar el lloc on cau la bola. Per això, la implementació de sensors en equipaments i camps de golf, que permeten demostrar el punt exacte de caiguda, ha estat un dels majors avanços tecnològics en aquest esport. A més, guants, rellotges i pals amb sensors brinden la possibilitat als jugadors i al públic de tornar a veure cada jugada de manera precisa analitzant diferents factors, com, per exemple, l'angle de tir o la força del pal durant el swing.

Tecnologia GPS

La tecnologia GPS en els pals de golf va ser el primer pas, però ara s'incorpora també a boles, ruixadors d'aigua, carrets de golf i rellotges intel·ligents. Això permet seguir i senyalitzar amb major precisió (i en temps real) l'estat del joc als espectadors més llunyans.

Visors

Els visors augmenten la qualitat de percepció en el moment d'un swing, així com la caiguda o la trajectòria de la bola. Els últims avanços tecnològics en visors de golf ofereixen un abast d'al voltant de 450 metres i opcions que, fins i tot, permeten definir la temperatura exacta en el camp o l'altura que aconsegueix la bola.

Trackman

La tecnologia en els pals de golf ‘Trackman’ ha estat un dels últims avanços en el món del golf. Es tracta d'un equip lleuger, que s'assembla a un telèfon i es compon d'un doble radar que s'encarregarà de mesurar la trajectòria i angle del pal en el moment de realitzar un swing. Però també ofereix altres utilitats, com registrar el recorregut complet de la bola i la seva velocitat.

TITLE SPONSOR I PARTNER TECNOLÒGIC
ORGANITZA
PARTNER TÈCNIC